thQ9ZFNRIB

Africa- American Baby Doll

Pris:
349 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1819854
Typ:
African American baby doll
Antal:
Kommentar till butiken:
Slutsåld
Baby Docka För Barn

En favorit Docka som kommer att bli ert barns första bästa vän, ofta innan de är redo att bilda riktiga mänskliga vänskap. Denna Baby dockan är designad för att vara ett barns första bästa vän. Den mjuka kroppen gör det lätt för henne att krama och säker att sova i ditt barns säng. Dockorna har detaljerade vinylarmar och ben och fingrarna kan sättas in i munnen. den fashionabla onesie outfit och mössan är tvättbara så att du inte behöver oroa  dig för smuts när ditt lilla barn ha burit  henne runt och tappat henne på marken
Egenskaper och detaljer

New York Doll Collection ser realistiskt African American Mjuk Baby Doll med fantastiskt detaljerad vinylhuvud, armar och ben klädd i en lila och vit Onesize och en söt liten matchande mössa. Den afroamerikanska dockan har bruna ögon. Den här dockan är 11 tum, vilket gör det enkelt för små barn att hålla, bära och leka med lätthet. Ditt barn kommer vara stolt att hålla sin bebis, precis som hennes mamma/ pappa gör. Mamma kommer också att ha en lättare tid att veta att hennes barn är upptagen med liten baby doll.  De hjälper till att skapa en värld av kul, fantasi och kreativt spel för alla barn.

SÄKERHETS TESTAD och godkänd för barn i åldrarna 2 år och upp. Den tvättbara dockan gör lättare för mamma= pappa och barn att inte oroa om baby dockan blir smutsig. Torka ner den med en fuktig trasa och se den ren igen. Kasta outfiten i din tvättmaskin och få den att se ut så bra som ny.
Baby Doll kommer i flera etniciteter. Du kan få dem i kaukasiska, afroamerikanska, asiatiska och spanska.
Tillverkad av The New York Doll Collection, som erbjuder den högsta kvalitéen.