P1020748
Hej Skönheterna!
Afrowebbshopen vill tacka alla våran besökare och kunder för denna år som har varit.  Tack för ert stöd och förtroende ni alla har gett oss.  År 2018 så kommer vi självklart att fortsätta med Hair goils- mot hälsosammare hår. Webbshopen kommer som vanligt att fortsätta att ta in fler hår/hudvårdsprodukter anpassade för oss. Med mål att ge mer tips hur man kan  sköta sitt hår bättre, skydda håret och behålla längden på håret. 

Vårt mål med webshopen är att det ska vara lätt hitta produkter som vi mörka använder. Där huvudfokus är att det ska vara skonsamt till bra priser. Vilket är något vi ständigt strävar efter.  

Webshopen är glada att få samarbeta med Hairexpedition som under december 2017 har gjort lite video om hemsidan och testat webshopens produkter. Vi är väldigt glada och nöjda för dena roliga samarbete. ( Videon hittar ni på vår facebooksida)

Webshopen är till för oss alla med afrå- krulligt- lockigt hår. Va inte blyg att Lämna gärna ett kommentar, tipsa produkter, fråga om produkter och sist men inte minst tips nära och kära som kan behöva afro produkter om Hemsidan.  Skriver du blogg, driver en youtube kanal eller gör något som har med Afro hår/hudvård att göra så är det bara att kontakta oss.
Hoppas att denna år blir ett bra år, Gueens and Kings!

Här hittar ni oss på sociala medier:
Facebook: B&M:Hair/Skincare & Make Up
Instagram: Afro_produkter
 
Hej Kära besökare!
Vi vill främst tacka dig för att du besöker vår hemsidan. Vi  vill även meddela att vid intresse av köp så kan endast  Swish, Paypal och Payson användas som betalningsmedel. Prova det och funkar det inte heller så får du gärna kontakta oss
via email.
bellehair.se@hotmail
​​​​​​
​​​​​​

Satsa på Sleek- LA Girl- Popfeel

loading...

Därför ska du med härligt och värmande Melanin satsa på Sleek, La Girl Och Popfeel!
- Dessa märken har mycket pigment, vilkt gör att färgen syns bättre
- Läppglansen/stiften är vattenfast, du kan äta, dricka utan att kladda eller går bort
 -Prata hela dagen utan att läppstiften går bort, du bestämmer när det dags att ta bort läppstiften/glansen.
-Läppstiften/  Glansen  återfuktar läpparna och vårdar


Produkten är självklart ett av de bästa på marknaden
-Bra kvalite till ett lägre pris
And just Fabulous.


 

!Cantu Collection
cantu för barn och vuxna ger dig en komplett hårvård. Perfekt till krulligt/ lockigt hår för dig som söker produkter för naturligt hårvård utan parabener, sulfater, mineraloljor.... Älskade av många!
loading...

Produkterna hittar ni på webbutiken med mycket mer!

Söker Du extenssions, hår/ hudvårdsprodukter och Make up som passar just dig med Mörkhy?

Då har du med allt säkerhet kommit helt rätt och du kan känna dig trygg. Bellehaironline.se är en speciell webbshop för dig som är Mörkhyad och älskar att ta hand om dig.
Du är mån om att framhäva din Afrikanska skönhet på bästa sättet. Därför ska du fortsätta att göra det! För att underlätta det, har Bellehaironline.se tagit hänsyn till dina speciella behov. Med noggrannhet valt ut marknadens bästa produkter så att du kan få det bästa av två världar.

Du ska ha möjlighet att ta hand om dig på bästa sätt. Med gott samvete och stolthet ska du använda dina produkter som hjälper miljön, utan att tära och förstöra den med onödiga kemikalier. Bellehaironline.se har som önskan att du som skönheten själv ska ha produkter som passar just dig!
 

Ta hand om din Naturliga Skönhet!

Titta gärna på Facebook sidan:B&M:Hair/Skincare and Make up om hur man kan skapar fina, söta frisyrer på mellan långt lockigt hår. Ta gärna ett titt och låt dig inspiereras:)

loading...

Vi på Bellehaironline.se har som mål att erbjuda dig produkter med bästa kvalité och tjänster. Vi gör allt som står i vår makt för att uppfylla dina förväntningar. Tack vare våran breda utbud är vi säkra på att du kommer att bli nöjd med att ha valt oss. Ta en titt på vår hemsida. Om du har några frågor eller funderingar är du hjärtligt välkommen att kontakta oss. Vi hoppas snart på ett återseende! Titta gärna in på vår hemsida med jämna mellanrum, vi har massor av nyheter på gång!

Gilla bellehaironline.se facebooksida:)

Webbshopen har: