P1020748

Webbshopen har:

Varför handla hos oss?
Brett sortiment, utan hårda kemikalier och  till bra priser,
Anpassad till dina behov. Vi anser att bra och hälsosamma produkter inte behöver vara "inne" eller en "trend". Utan en Livstil som är här för att stanna!

Parnevu T- Tree
Parnevu T- Tree är unikt oljebaserad formulera som främjer tillväxt, förebygga hår som lätt går sönder, reparera kluvna hårtoppar och eliminera torr hårbotten, vilket gör att du får friskt, levande och starkt hår.

Africas Pride 
Africas Pride är hårvårdsprodukter frånThe Colomer Group, en pionjär inom skönhetsindustrin och ledande tillverkare. Med sina kompletta produkter som med stolthet ger afrikanska män och kvinnor den makt att ha kontroll över hans eller hennes hår och stil.

Mazuri 
Välkommen till Mazuri och vår olivolja utbud av god kvalite, prisvärda hårprodukter, speciellt utvecklad för afrikanskt och karibiskt hårtyper. Mazuri produkter finns till för naturliga hår, lockigt hår och rakt avslappnad hår.

Mixed Roots
Mixed Roots är ett mångkulturellt produkter för lockigt, kinky och vågigt hår. Dessa fantastiska produkter kan användas individuellt. Men blir ännu bättre när de används som en kur. Du kombinerar med andra produkter i samma märken. Mixed Roots är Sulfat, Paraben och mineral Oil Free, produkter. Med naturliga och full av närande fruktoljor och botaniska extrakt. Be Mixed Roots  renar, skyddar och stylar håret naturligt med stor försiktighet. Med vackert, glänsande och friskt hår som resultat.

DR Miracles
Grundaren Dr Miracles  egna ord : Som ung har vetenskap alltid fascinerat mig. Jag kommer  ihåg min mamma och systrar brottas med långsam tillväxt, skador och bristande glans på sina hår. Jag har alltid vetat att vetenskapen hade svaret att avsluta dessa dåliga hår dags problem. Som vetenskapsman lyckades jag hitta lösningen. Genom att ta fram hårprodukter som hjälper att lösa de problemen som min mamma och många andra mörka kvinnor brottades med. Mina produkter kommer att vara finaste mest effektiva hårvård system du har använt av alla.

Neutrogen Norwegian
Varje dag har människor runt om i världen nytta av produkter från Johnson and Johnson. Ditt Neutrogena Norwegian produkter tillhör. Din familys hälsa och välbefinnande är vår passion. Därför erbjuder företaget, världens bredaste sortiment för hela familjens välmåender.

Australien Tea Tree
Finaste kvalitet Australian Tea Tree Oil baserade produkter. Odlats, skördats och fylls i New South Wales. Varje sats av Australian Tea Tree testas för att säkerställa att den överensstämmer med globala branschstandarder med allra största hänsyn. Med så lite påverkan som möjligt på miljön.

Cantu
Cantu är en ett populärt märke på marknaden just nu. I webbshopen finns det många olika serier. Där du kan välja det som passar dina behov. Produkter finns även  tillgänglig för barn.

Mixed Chicks
Mixed chicks  är ett exklusivt märke som passar till de älskar sina lockar. Oavsett ursprung kan du använda denna produkt som  lämnar ditt hår silkeslent, vackert, fräsch och vårdande

Curly kids
Curly kids är Hårvårds produkter som är speciellt framtagen för lockigt, vågigt, nappy, kinky och krulligt hårtyper och texturer från Advance Beauty Care. Som vårdar,  förebygger och skyddar uttorkning ditt  barns hår och botten. Används för båda tjejer och killar oavsett hårlängd.

Black Opal
Black Opal är en ledande hudvård och färg kosmetika. Speciellt utformade med omntanken för att möta de unika behoven hos kvinnor och män med mörkhy.

Motions
Motions är kvalitetsprodukter som innehåller vitaminer, antioxidanter och  fuktbevarande medel. Produkterna håller håret starkt och friskt.

E45 Nourish
Fantastiskt HUD börjar här. Håll din hud sin mjuk och smidig med lite hjälp från oss. Oavsett om din hud är lite mer känsligare, lite torrare än vanligt. Eller om du lider av ett mer allvarligt tillstånd såsom eksem, eller om du letar efter en produkt som kan hjälpa någon annans hud. Kommer du att hitta all expertråd och produkter du behöver här.

Yardley 
När Yardley först startade sin verksamhet i City of London år 1770, lavendel var örten valt att parfym ett exklusivt sortiment av lyxiga tvålar. Kombinerat med den finaste kvalitet växter och oljor, har engelska Lavendel etablera sig som den internationella signatur doften av Yardley.

Topiclear
Topiclear är en global ledande och innovatör av behandlingsinriktade hudvårds produkter. Har tillverkats, distribueras av hög kvalite över hela världen i mer än 20 år.
DerMert
DeMert är ett professionellt sortiment av produkter som är speciellt framtagen för att rengöra och återfukta peruker, hårförlängningar och löshårs bitar.
SebaMed
Utmärkta kosmetiska egenskaper som lukt, färg och hud känsla är grunden för vilka ytterligare viktiga egenskaper som är relevanta för att stödja skinn äger skyddsfunktioner och hälsa tillsätts.

Creme of nature
Creme of naturen. Dessa produkter är specialtillverkade för ditt hår med certifierade ekologiska ingredienser.

Otentika
Otentika, Våra produkter möjliggör en daglig skönhet regim som håller huden noggrant rengöras, iluminates din hy och förhindrar ytskador.
Africa Best
Africa Best är en av de ledande tillverkarna av Afro Karibien hud och hårvårdsprodukter.
loading...