thQ9ZFNRIB

Äkta Sheabutter

Pris:
55 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2046590
Antal:
Kommentar till butiken:
Optimal återfuktning fyllt med vitamin A och E tillsammans med essentiella fettsyror. Sheasmör har mjukgörande och läkande egenskaper för huden. Utmärkt att använda på huden lika väl som på håret då dess fettsyror hjälper till att öka glansen och minska hårets krullar/ lösa upp lockar. Sheabutter skyddar håret mot uttorkning, värmeskador orsakade av  tex plattång och hårföning, hjälper till att återställa fukt och reparera skador på håret. 

Shea butter hårmask för hår tillväxt
Blanda Sheasmör med tex olivolja eller kokosnötsolja. Applicera denna Shea-smörhårmask på ditt hår/ dina lockar. Låt den sitta i minst 30 minuter. Tvätta det med ett närande, sulfat fritt schampo och skölj sedan med balsam.

För vanlig deep conditioning kan göras en gång i veckan. Applicera Sheabutter i håret och låt sitta i 3-5 innan hårtvätten. Det går bra att smälta Sheabutter i micron eller i värma i varmt vatten eller spisen, blanda gärna I oljor om du önskar.

Vispad Shea butter
För lättare appliceraring på håret kan man vispa Sheabutter. Sheabutter kommer att få en konsistens av kräm, om man så önskar så kan lägga i sin favorit olja. Redo och klart att använda på håret eller huden.
​​​​​​
Fördelar med att använda  sheabutter för hårvård, är att  produkten innehåller naturliga mineraler och vitaminer. Vilket gör det till en kraftfull ingrediens som komplement för ordentligt återfukning för afrohårskötsel.

För bäst result  ska Shea butter helst appliceras  på vårt, Blöt hår för maximalt effekt, för att produkten ska lättare gå in i håret.