thQ9ZFNRIB

Om oss

Det känns på tiden att har en webbshop för Afrosvenskar i Sverige.
Webbshopen är Framtidens E-butik och en plattform för alla som delar våran ide och visioner.
Det ska vara lätt att hitta produkter man använder på sin vardag, punkt! 
Trots det breda utbudet på afroprodukter på marknaden, med många bra produkter. Är det fortfarande svårt att hitta hår/hudvårds produkter och smink som passar mörka personer. B&M: Hair/Skincare är en ny Lanserat Webbshop som drivs av familjemeddlemar, vänner och kunder. Vi satsar helhjärtat för ditt hår/hudvårds produkter. Med mål att tillsammans med kunder och besökare dela med sig kunskaper, tips, råd om hud/hårvård.

Vi drivs av att göra det enkelt för dig att hitta dina afroprodukter. B&M:Hair/skincare And Make satsar på ett brett sortiment. Där du får möjlighet att handla produkter som passar dig. Det viktiga med webbshopen är att du kan handla när som helt på dignet, vart du än bor i Landet och Får hem produkterna via posten. Väldigt enkelt och bekvämt.
Vi vill även Uppmuntra till att fortsätta vara din naturliga Jag! Att det är på tiden att älska sig och omfamna sig för den man är.

Kreativitet och Iderik är det som kännetecknar vårt företag. Vi vill utveckla företaget där alla känner sig välkomna och hemma i. Vi vill arbetar hårt för att i framtiden tar tillvara på våran bröders och systrars kunskaper och kreativitet ska komma till användling. Va med och stöd oss genom att handla på B&M: Hair/Skincare And Make Up.
Önskar oss därför Lycka till!

Tack på Förhand!
Glöm nu inte att Ta hand om Din Naturliga Jag!
Hjärtat.


 

Vision

Kunna handla Dina produkter i hela landet. Fylla den efterfrågan  som finns bland Afrosvenskar. 

Värdegrund

Starkt kundfokus.
Ärlighet mot kunder.
Miljö och hälso tänkandet.

Hört från kund

Ni har verkligen lyckats få till det! Roligt med hemsidan:)