thQ9ZFNRIB
Webbshopen följer distansköp lagen!
Vi är måna att du som kund hittar just den varan du söker. Skulle du ändå inte vara nöjd så har du som kund rätt att ångra dig eller byta produkten inom 14 dagar. Priserna på webshopen anges i SEK och inkluderar moms.

Leverans av din produkt:
Din beställning skickas inom 24 timmar och leverans sker inom 2-  5 arbetsdagar dagar.
Leve­ranstiden anges i arbetsdagar och beräknas med start av följande arbetsdag. Leverans sker till den adress som du anger när du gör din beställning. Din produkt packas i bubbelkuvert för att komma fram säkert!

Om ditt val av färgen eller produkten inte är rätt, är du välkommen att kontakta Bellehaironline.se så byter vi gärna ut varan. För att säkerställa kvalité, och tilliten från oss till dig som kund att vara säker på varor du köper och kommer att använda ber vi dig därför att inte bryta förpackningen. Bellehaironline.se tar gärna tillbaka produkter- men endast produkter som inte har öppnats, använts eller har bruten försegling eller har tagits bort från bunten eller försökt att bryta. Viktigt att varan returnera  i ursprungliga skick. Med förpackning, tillbehör, osv inom 14dagar.
Pengarna betalas tillbaka på det kontot som har används vid köp tillfället. Samma sak om du har betalat med paypal.

För din och andra kunders säkerhet och hygieniska skäl kan vi tyvär inte ta tillbaka Hår/hudvårdsprodukter och smink. 
Vid klagomål kan får ni gärna höra av er. Så kan vi tillsammans hitta på en lösning.

Tack för att du handlar hos oss!